ALT OM MOBILE GADGETS!

CRM

CRM står for kunde-relations-styring. Det er altså et system over hvilke relationer og data man har om sine kunder. Dette system er med til at skabe en overblik, for dig som virksomhed, over dine kunde relationer og dine data heraf. Systemet benyttes nemlig til at indsamle, dele og anvende alle informationer du har om dine kunder.

Alle virksomheder bruger utalligt meget energi på prøve at skaffe nye kunder til sig, og derfor nogle gange glemmer vigtigheden af de nuværende. CRM systemet er med til at udvikle og bibeholde nuværende kunder. Man tænke lidt på det sådan her. Det dyre at skaffe sig nye kunder, end det er at få de nuværende kunder til at blive kundeloyale og tilfredse.

Systemet hjælper dig til at få et større indblik i, hvem din kunde lige præcis er. For at kunne yde en så god service som muligt, er det hermed vigtigt at du kender din kunde, med fokus på kundens individuelle behov.

Derudover vil det også effektivisere din arbejdsdag. Normalt kan man godt have en tendens til at have papir læggende mange steder enten i håndgribelig form eller på ens computer. Her går CSR systemet ind, og hjælper dig med at få en struktur over alle dine papir, som gør du får et meget større overblik over dine breve, tilbud, kontrakter, mails, noter og meget andet, så alt ligger samlet ét sted.

Hvis du står i den situation at du måske har mistet overblikket over dine kunder, eller bare savner lidt mere struktureret arbejdsdag. Så kan http://skyviewcrm.dk/crm/ måske være det helt rette program for dig.

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2021 DK Mobil Center

Theme by Anders Norén