ALT OM MOBILE GADGETS!

Nye covers til Samsung Galaxy S4

Selvom vi snart får den helt nye Samsung Galaxy S5 at se, er der stadig meget at komme efter i den ældre Galaxy S4. Hver gang en ny smartphone-model udkommer fra en af de helt store producenter, er der mange der vælger at købe den næstnyeste model, når den falder i pris. Den tendens er særligt gældende for især Samsung og Apples smartphones.

Hvis du er en af dem, der skal have dig en Samsung Galaxy S4, når S5 udkommer, bør du allerede nu kigge nærmere på noget beskyttelse til den. Selvom og Galaxy S4 er en nyere telefon, er den desværre ikke særlig solid hvilket gør den udsat ved tab og slag.

Producenterne stopper ikke med at producere covers og beskyttelse til en model, bare fordi en ny kommer på markedet og faktisk kommer der endda helt nye modeller til, til de ældre modeller. For eksempel kan du se et udvalg af helt nye Samsung Galaxy S4 covers her, i en høj kvalitet. Det er endda også muligt at købe helt nye, til S3 fra Samsung, som er væsentligt ældre igen.

I de fysiske butikker er der også rig mulighed for at finde god beskyttelse til ældre smartphones. Du kan derudover også finde de ældre modeller, stærkt nedsat, hvis du sammenligner med de nyeste modeller. Der er gode penge at spare, hvis man kan være en model bag ud altid.

Update: I dag findes der også Samsung 6S edge, og iPhone 6S covers, og derfor henviser vi her til en af de webshops, der har et stort udvalg af disse.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2021 DK Mobil Center

Theme by Anders Norén