ALT OM MOBILE GADGETS!

Redningsmand i form af en elektriker.

Vi blevet reddet her i sidste måned af en elektriker fra Ringsted, da hele vores strømnet i butikken brændte sammen. Det skete da der faktisk gik ild i vores gamle el-tavle der holdte alle vores sikringer. Det var pga. det blev overbelastet af det pres vi kørte 24 timer i døgnet, da vi skal fremvise så mange forskellige telefoner, skærme, osv. samtidig. Det gav simpelthen op, med noget af et knald og gnister. Heldigvis spredte ilden sig ikke, og vi nåede at reagere hurtigt. Da lyset røg, kunne vi nemlig se det en smule, takket være gnisterne. Vi fik brugt en brandslukker, men måtte desværre få lukket butikken for resten af ugen, da der intet strøm for.

Da vi ikke kunne lave nogle former for forretning uden strøm, skulle vi bare få fat i en elektriker snarest muligt. Vi kom derfor i snak med Birks El, som er en elektriker fra Ringsted. Det var lidt længere væk end vi normalt ville gøre, men han var virkelig fleksibel og var villig til at presse os ind over en weekend. Vi var derfor utrolig glade for han var villig til at bruge sin weekend på os, da det gjorde vi kunne få forretningen op og køre igen. Lørdagen kom, og han var der. Han gik straks igang med at erstatte vores gamle el-tavle med en flot gruppe tavle, der både kom med automatsikringer, og i stand til at bruge langt mere strøm uden at behøve være bekymret. Birks-el var yderst professionel, og var færdig inden søndagen var omme, som gjorde os i stand til at faktisk at have forretningen åben mandag.

Vi vil derfor anbefale Birks El utrolig meget, for den rigtig gode service, og den fleksibilitet han udstedte til at arbejde i en weekend for at få vores forretning op og køre igen, samt den gode hastighed på jobbet.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2022 DK Mobil Center

Theme by Anders Norén