ALT OM MOBILE GADGETS!

Støjhegn; hvad er det?

Hej bloggen. Jeg er glad for, at I i dag vil læse med herinde. I dag skal vi tale om noget, som hedder et Støjhegn. Ved I hvad det er? Hvis ikke, så vil jeg anbefale jer, at læse med herinde på bloggen i dag, hvor jeg vil fortælle meget mere om, hvad det er.

Støjhegn: det er det, som vi skal tale om i dag

Jeg er glad for, at i gang på gang vil læse med herinde på bloggen. Det er derfor, at jeg skriver til jer. I dag vil jeg hjælpe jer med noget mere. Det skal handle om støjhegn. Først lad os lige tale om, hvad dette er. Et støjhegn er et form for hegn, som bruges til at dæmpe støjen fra f.eks. trafik eller tung industri. Vi har et tæt på mig, fordi der kører s-tog. Der er et støjhegn, som kaster lyden tilbage. Det gør man ved at lave et bestemt design på hegnet, så det bare kaster lyden lige tilbage hvor den kom fra. Det tager selvfølgelig ikke alt støjen, men meget af den. På steder hvor afstanden fra motorvej til bebyggelse ikke er ret lang, vil et effektivt støjhegn være en ideel løsning. Det kan man læse meget mere om, hos det firma, som jeg vil tale om i dag herinde på bloggen. Så er du ejer af en industri virksomhed nær beboede områder? Eller bor du tæt på noget larm? Så kan du med fordel tænke over dette emne, for der er faktisk noget at gøre.

Få hjælp til larm

Det er slet ikke svært at komme larmen til livs med et støjhegn. Effekten af støjdæmpning er generelt opdelt i to kategorier: Refleksion og absorbering. Dette kan man læse meget mere om, hos det firma, som jeg vil tale om i dag herinde på bloggen. Men lad os lige gennemgå det alligevel. Hvad er det? Refleksion er støjvæggens evne til at kaste lyden tilbage i retning af støjkilden. Det er slags hegn, som vi har her ved mig. Absorbering handler om, hvor meget af lyden der kan optages i en støjvæg. Det er altså to forskellige slags vægge. Det er smart, at man kan få begge dele og de tjener hvert sit formål. Forhold som terræn, afstand til larmen osv. spiller altid ind, når man kigger på dette emne og er noget, som er ret væsentligt at tage højde for i løsningsforslaget og valg af støj hegn. Men det kan du kontakte firmaet omkring.

Læs mere her.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2022 DK Mobil Center

Theme by Anders Norén