ALT OM MOBILE GADGETS!

Hvad er tandregulering i København?

Tandregulering København er den del af tandplejen, der korrigerer tænder og kæber, der er placeret forkert. Skæve tænder og tænder, der ikke passer korrekt sammen, er sværere at holde rene, risikerer at blive tabt tidligt på grund af karies og parodontose og kan forårsage ekstra stress på tyggemusklerne, hvilket kan føre til hovedpine, TMJ-syndrom og nakke-, skulder- og rygsmerter. Ortodontisk behandling kan forbedre dine tænders sundhed, udseende og funktion.

Der findes mange forskellige typer ortodontiske apparater, der kan bruges til at flytte tænderne, genoptræne musklerne og påvirke kæbevæksten. Hvilken type apparat, der er bedst for dig, afhænger af sværhedsgraden af din bide problem, din alder og hvor lang tid du er villig til at bruge på behandling.

De forskellige typer af tandreguleringsmetoder

Invisalign justeringsbøjler er det klare alternativ til metalbøjler for voksne og teenagere. Disse klare, aftagelige aligners er næsten usynlige, så du kan rette dine tænder, uden at nogen ved det, hvilket gør det til det perfekte valg for professionelle og alle, der ønsker at forbedre deres smil uden at afbryde deres dagligdag.

Tandbøjler er den mest almindelige form for ortodontisk behandling. De består af metalbøjler, der er limet fast på dine tænder og forbundet med ledninger. Bøjlerne kan være fremstillet af rustfrit stål eller et mere æstetisk keramisk materiale. Ledningerne er fastgjort til bøjlerne med gummibånd eller fjedre, som udøver et tryk for at flytte dine tænder til den rigtige position.

Hovedbøjle er et ekstra apparat, der hjælper med at flytte tænderne og kæberne i deres rette position. Det består af en metalramme, der sidder om baghovedet og nakken, med stropper eller ledninger, der fastgøres til fortænderne. Hovedbøjler bæres normalt i flere timer hver dag, ud over at man bærer en bøjle.

Retainers er apparater, der bruges efter behandlingen for at hjælpe med at holde dine tænder i deres nye, korrekte position. De er specialfremstillede og passer godt over dine tænder. De fleste behøver kun at have dem på om natten, men nogle skal måske have dem på hele tiden i et par måneder eller år.

Tandregulering i København kan være meget effektiv til at forbedre dit smil og dit bid. Det kan også lindre smerter og tryk i dine kæber og tænder og forbedre din generelle mundhygiejne. Med den rette pleje vil dine ortodontiske apparater holde i mange år.

Ulemper ved tandregulering i København

Tandregulering i København kan være dyr, og du skal måske selv betale for den, hvis din tandlægeforsikring ikke dækker den.

Tandregulering i København kan også være ubehagelig, især når din bøjle først sættes på eller justeres. Du kan også have lidt ømhed i dine kæbemuskler, mens de lærer at arbejde med dit nye bid.

Tandregulering i København tager tid, så du skal være tålmodig, mens dine tænder og kæber langsomt bevæger sig ind i deres korrekte position. Invisalign-justeringsbøjler skal bæres i mindst 22 timer om dagen, og behandlingen kan tage op til to år. En bøjle skal normalt bæres i et til tre år.

Next Post

Leave a Reply

© 2022 DK Mobil Center

Theme by Anders Norén