ALT OM MOBILE GADGETS!

Billige kabler, og Google Chromecast!

Har du nogensinde været ude for, at dit kabel til din iPhone, iPad eller Mac er gået i stykker? Det har vi i hvert fald, og det er virkelig noget, som kan være et helvede. Enten så virker det slet ikke mere, eller også skal kablet ligge på en bestemt måde for at kunne lade. Kabler kan være rigtig dyre, hvis du tager i en fysisk butik, eller nogle steder på Nettet. Heldigvis har vi fundet frem til en hjemmeside, der har formået at gøre disse kabler billige – Mackabler. Mackabler sælger alle typer af kabler, og produkter som Google Chromecast. Jeg fandt selv frem til de billige

google chromecast

kabler ved en tilfældighed, da jeg skulle bruge Google chromecast, men købte straks også ind af kabler til min Mac, og iPhone, da min macs thunderbolt kabel var i stykker, og der er altid 2 der skal bruge en iPhone oplader.. Hvis du ikke ved hvad Google Chromecast er, så er det er det en ny teknologisk enhed, der tilsluttes til dit TV via. et HDMI stik. Google Chromecast er en streaming tjeneste skabt er sjovt nok den store søgegigant – Google. Teknologien virker med alle de TV’er, som også understøtter HDMI. Når du har tilsluttet Chromecast til dit TV, så har den to funktioner – du kan bruge aps, og få indholdet vist på dit TV, eller bruge tab casting hvor du kan få vist en fane fra din browser på TV’et, og heraf styre det.

Nok om Google Chromecast, det er et produkt du nok skal få kendskab til i fremtiden. Mackabler kan du i fremtiden handle os velvidende, de giver dig både en god kundeservice, herunder en kort leveringstid, og så har de kvaltietsprodukter.

Når dette er skrevet, så er der ikke andet for, end at ønske jer en rigtig god weekend.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2021 DK Mobil Center

Theme by Anders Norén